FES-TE SÒCIA

L’associació està integrada per dones diagnosticades de càncer de mama, que han passat o passen per la malaltia. Amb el pagament del donatiu en forma de quota anual tenen dret a totes les activitats que fa l’associació.

Però si una persona no ha passat per la malaltia però és sensible a la nostra problemàtica es pots fer SOCI/SÒCIA COL·LABORADOR/A:

  • Fent un donatiu o pagant la quota anual
  • Participant en algunes de les activitats que s’organitzen (des del taller de ioga a mercadets, etc)

Vine a conèixe’ns!!


Aquí pots sol·licitar associar-te a AUBA Mallorca o sol·licitar més informació sobre el nostre treball en ajuda de la dona que té o ha tingut càncer de mama. Les teves dades sempre seran privades i es tractaran sota la llei de protecció de dades vigent (LOPD). No seran cedides ni manipulades per personal no autoritzat, dins ni fora de l’associació.


* De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la titular queda informada de forma inequívoca i precisa, i autoritza expressament a AUBA Mallorca perquè a través d’un arxiu del qual és responsable pugui recollir i tractar de forma automatitzada les dades que s’inclouen en el formulari, que s’omplirà necessàriament per poder realitzar el manteniment, desenvolupament i control de la relació jurídica entre el titular i de AUBA Mallorca.

El titular autoritza de manera expressa que les seves dades siguin tractades per poder-li remetre a través de diferents mitjans enviaments d’informació sobre activitats i novetats organitzades per l’Ajuntament.

Finalment, la titular pot denegar el consentiment anteriorment facilitat, així com exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les dades recollides en el fitxer, de conformitat amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i per fer-lo efectiu hauran de comparèixer a les dependències que té AUBA Mallorca a Palma .

El teu nom (necessari)

El teu e-mail (necessari)

Telèfon

Desig:

Vols ampliar la teva informació o fer-nos una pregunta?

Assumpte

El teu missatge

 He llegit les condicions i drets i dono el meu consentiment al registre de la meva informació

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!