ORIENTACIÓ PER INSERCIÓ LABORAL

Des d’AUBA oferim orientació en alguns aspectes relacionats amb la inserció laboral de la dona afectada per càncer de mama:

.

GRAU DE DISCAPACITAT

Aconsellem sol·licitar el grau de discapacitat després d’haver estat operada per un càncer de mama, sobretot si això ha suposat una mastectomia.

Aquesta discapacitat no suposa rebre una compensació econòmica ni cap paga. És simplement un reconeixement que te permet tenir certs avantatges fiscals, descomptes en el transport públic, en matrícules per la universitat, l’excepció de pagament de taxes per exàmens o oposicions, descomptes per entrar a museus, etc.

A  AUBA te podem orientar, dir-te el que necessites, on has d’anar, com ho has de fer.

.

BORSES DE TREBALL

Si aconsegueixes el grau de discapacitat mínim del 33% pots inscriure’t  a diverses borses de treball. Aquests tipus de borses permeten als empresaris contractar persones amb un grau de discapacitat i obtenir descomptes a la Seguretat Social.

A  AUBA te podem dir quines borses hi ha, on dirigir-te, etc.

.

CURSOS

Les administracions posen a l’abast cursos gratuïts per les persones que tenen un grau de discapacitat, aquest cursos podem ajudar-te a aconseguir feina, a millorar els teus coneixements, a integrar-te novament a la vida quotidiana.

A AUBA te podem dir on dirigir-te per sol·licitar aquest cursos.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!